21 April 2011

ARSENAL BUKAN LAGI PESAING UTAMA - PETR CECH

Awal pagi tadi, kita sendiri menyaksikan bagaimana Arsenal mempersiakan peluang mendahului Tottenham Hotspur 1-3. Namun, sekali lagi mereka disentap dengan sepakan penalti oleh pengadil yang paling pemurah iaitu Martin Atkinson. Ini menjadikan penalty awards ke-13 oleh Atkinson pada musim ini. Namun, bukan itu footballcrazie nak utarakan. Lantaklah dua pasukan itu. Petr Cech sendiri akui Arsenal yang meruntuhkan Arsenal. Cech berkata :


"Arsenal mempunyai banyak peluang musim ini namun mereka tidak memanfaatkannya. Kini, Manchester United pula mungkin akan merehatkan key-players mereka sebagai persediaan untuk perlawanan separuh akhir Champions League. Kita lihat apa perancangan mereka nanti."

Terbaik, Chelsea menerima suntikan semangat baru sejak Manchester United dan Arsenal seri jer minggu ini. =)
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

Matt Ferdaz said...

hahaha...betul3...the champion come now.

Azriff Azmi said...

Kalau chelsea menang EPL season ni... Aku botakkan rambut aku la weii... siyes..

KTBFFH!!! (^__^)

yo87 said...

azriff: hehe, nazar yg x perlu tu. ;p

Azriff Azmi said...

hehe... mana tak nye tgok malouda n kalou buat rambut baru... teringin gak nak try style botak lak... hehehe

yo87 said...

hehe, tu la pasal. semua pemain berkulit hitam buat gitu ? ada celebrate pape ker diorng ni?? =)

Related Posts with Thumbnails