24 March 2011

SCORE AWAL TAK SEMESTINYA POWER

Erk, mesti korang semua fikir kenapa gambar Thiery Henry boleh sesat di footballcrazie? Sebenarnya aku cuma nak tekankan bahawa kes Henry ini boleh di gunapakai untuk Fernando Torres. FYI, sejak dia dibeli dari Juventus, Henry tidak menjaringkan sebarang gol dalam 8 game. Lastly, lepas dia jaringkan gol untuk game ke-9, dia telah pun dalam proses menjadi seorang lagenda the Gunners

So, fans semua jangan la risau sebab dia baru 7 game tak gol. LOL. Aku percaya Torres bakal menjadi lagenda Chelsea juga bukan lagenda flop Chelsea macam Shevchenko sebab Torres memang faham benar cara permainan Premier League


KTBFFH
Comments
8 Comments

8 fOOtbaLLcRaziEr's:

Anonymous said...

bodo..,nk jadi lagenda chelsea apebenda..,,main tak gol2..,,lebih baik dia main kat bercelona la wehh..,,,main kt chelsea mcm anjing..,,

yo87 said...

hahaha.. rileks la. dia tak gol pun kaya. ko jer yg bodo sebab emo. LOL

mannrazz said...

dier maen cam anjing pom aper yg ko dpt.....
dier maen cam beruk sekali pom gaji dier b'juta tiap2 minggu....kau aper yg kau dpt....blah laa

yo87 said...

mannrazz : rileks, anonymous mmg begitu. hehe

Blackstar said...

Aku sentiasa menyokong Torres walau pun dia x score gol utk Chelsea...

yo87 said...

Blackstar: terbaik. aku rasa anonymous tu mmg benci Chelsea. hahaha. aku rasa kalau dia sendiri main utk chelsea, dia akan sakit jiwa. LOL

Blackstar said...

yo87:anonymous tu sakit jiwa kot pasai Torres x join team dia hahaha...

yo87 said...

of course. fans lain pulak sibuk2 ttg Torres ni. =D

Related Posts with Thumbnails