04 March 2011

RIO FERDINAND LUPA MACAM NADZMI RAJA LAWAK 5

Nampaknya, impak kekalahan Manchester United ditangan Chelsea turut meninggalkan kesan kepada Rio Ferdinand. Rio berkata :


 "Saya tidak nampak pembelanjaan Chelsea untuk pemain baru membuahkan hasil pada musim ini. Untuk musim depan, ya."

Satu lagi kenyataan lupa ingatan daripada Ferdinand. Erm, siapa yang jaringkan gol penyamaan awal pagi semalam? It's David Luiz, the new signing. Ha, kan dah speaking London aku ini. LOL. Dia lupa kot. ;p Aku tahu Chelsea tak mampu lagi kejar Manchester United. Tetapi, Chelsea boleh menjadi penentu juara samada Arsenal atau Manchester United. Jadi, The Blues Army semua, pasukan mana korang sanggup tengok julang trofi musim ini? 
Comments
3 Comments

3 fOOtbaLLcRaziEr's:

Azriff Azmi said...

Sebagai mantan juara EPL tahun lepas.. Kita diberi peluang utk menentukan siapakah juara musim ini.. HAHAHAHAHAHA... Terbaiklah THE BLUES... I Loike this moment!!!

yo87 said...

hahaa. kemas skali komen ko azriff.

Mohd Amrul said...

aku sanggup bagi kat arsenal lagi trofi tu dari MU..hahahahhaaa

Related Posts with Thumbnails