19 February 2011

FORMULA MATEMATIK UNTUK CHELSEA


Dah macam final FA Cup pula aku tengok game malam ini. Kecewa dengan persembahan Chelsea, namun tahniah buat Everton yang tak berputus asa. Tetapi, tendangan penalti memang susah. Kalau tak percaya, cuba la tendang penalti di PENALTY-SHOOT-OUT!! =)

KTBFFH
Comments
11 Comments

11 fOOtbaLLcRaziEr's:

faiz said...

kesian chelsea kan...tapi aku suke sebab aku tak minat chelsea...heheh

yo87 said...

aku ok jer. xde la nangis. =) profesional beb. yg penting pasukan negeri aku manTOP. TRW!

cik ayin said...

MU.. yeahh :)

xazryx said...

apehal masalah chelsea ni ?aduh .pening pale aku .

yo87 said...

cik ayin patut sokong chelsea sbb dah ada Torres. LOL

Wanie Lampard said...

naseblh..nak buat cane..

ain said...

i xtaw pape pown pasal bola..!!mihahha

galileo said...

nie season paling teruk chelsea....
pahit utk ditelan~

blackrosehunter said...

pandai rumus math ko..hehehe..tulah,chelsea menurun la plak prestasi dia..

yo87 said...

blackrosehunter: engineering math aku dapat A. hahaha

Skype Crew said...

ak hrp xde lg rumors math yg ko bt utk en3, ak tkt jadi kosong je jwpn ko nti..haha...

trw..kemah sek kito..

Related Posts with Thumbnails