01 February 2011

DAVID LUIZ TURUT KE CHELSEA

Lagi satu berita best, Benfica telah umumkan secara rasmi yang mereka telah mencapai persetujuan untuk menjual David Luiz dengan harga RM105 juta beserta Nemanja Matic ke Benfica. Luiz, 23, boleh bermain di tempat John Terry bila-bila masa jer. Fuh, tak sabar nak tengok game Sunderland vs Chelsea awal pagi esok. =)


KTBFFH
Comments
8 Comments

8 fOOtbaLLcRaziEr's:

Azriff Azmi said...

Hahahha... mmg betul la... Harap2 Luiz boley sesuaikn diri dgn cepat... Nampaknye ramires dah ada geng dah.. Game Sunderland ni aku sure chelsea mng...

yo87 said...

insyaallah - maher zain. hehe ;p

galileo said...

x sabaq cek nk tgk game lwn sunderland malam nie...kehkeh

yo87 said...

yup.. xpi Torres dijangka akan turun lawan Liverpool. kita tgk dulu la mcm mana. hehe

galileo said...

lawan liverpool nanti,torres kene kasi 1 goal utk kenang-kenangan...
haha

yo87 said...

hehe..tu mesti. pastu cium plak badge. owning!! ;p

Skype Crew said...

bertambah mantapla team kita nti..ahakss...

yo87 said...

tau xpe.

Related Posts with Thumbnails