30 January 2011

SYARAT BARU LIVERPOOL

Liverpool beritahu yang mereka nak RM242 juta beserta Nicolas Anelka, ulang perkataan, Nicolas Anelka, bukannya Daniel Sturridge. Jadi, ini bakal menguji keazaman Chelsea untuk dapatkan Fernando Torres. Uji keimanan betul ini. Hehe ;p
Comments
1 Comments

1 fOOtbaLLcRaziEr's:

Fir Ikhwan said...

Hohoho..aku ade bace gak kat certain website..tp hopefully Roman x jd giler semata-mata Torres. Anelka masih berbisa, teamwork tinggi, berbanding sturridge, yg aku tgk, skill tinggi, tp teamwork hampeh....Aku rase roman leh up kan lagi duit n still include sturridge. Skang ni Liverpool nak £50 million dgn anelka, aku hope roman leh ubah tukar jd £60 - 67 million plus sturridge..kalo liverpool x nak jgk, tunggu je la julai tahun ni for nxt transfer. Sure leh dpt torres dgn harga murah...

Related Posts with Thumbnails