08 December 2010

"PEMAIN PELAPIS SUDAH BERSEDIA" - STURRIDGE

Daniel Sturridge menjelaskan bahawa pemain pelapis Chelsea telah bersedia untuk diturunkan menentang Marseille awal pagi nanti. Jurulatih Chelsea, Carlo Ancelotti mendedahkan yang beliau mungkin akan menurunkan pemain remaja yang telah beraksi padi perlawanan lepas seperti Jeffrey Bruma, Patrick van Aanholt, Josh McEachran, Sturridge dan Gael Kakuta, yang beraksi menentang MSK Zilina pada bulan lepas. Sturridge berkata :


"Saya rasa Josh seorang pemain yang bagus, tenang serta berkebolehan. Jeffrey Bruma di centre-half pula amat gagah, mendominasi bola di udara serta bagus kawalan kakinya. Manakala Gael seorang pemain yang penuh skill. Ia adalah sesuatu perkembangan yang bagus jika pemain muda dapat peluang keemasan ini."


p/s : Tulis menggunakan bahasa baku sebab nak uji fungsi 'Translation' di sebelah kanan kamu. =p
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

manggosteen said...

aku lebih suka tgk pemain muda main drp tengok nombor 7 tu main..harapbayar mahal..tapi hampeh!

yo87 said...

hehe.. harap joshua mceachran turun mlm ni. 'new lampard' tu. =)

GenGkey said...

kalo 50% player muda yG main game tu memang lingkup r chelsea..
kalo menang pun setelah main cam nk mati..:D

galileo said...

mceachran main cantik semalam...
x mcm si no 7...

yo87 said...

hehe..x sabar tggu lampard turun balik. dah teruk chelsea smlm main. harap penalti jer. ;p

Related Posts with Thumbnails