02 December 2010

FABIO BORINI TERSISIH

Pemain remaja Chelsea, Fabio Borini telah berjaya menjalani pembedahan bahu 2 hari lepas. Ini mengakibatkan dia mungkin terpaksa berehat selama 2 bulan lantas memungkinkan mamat ni berpindah ke kelab lain. Borini, 19, seorng pemain yg cemerlang dlm liga simpanan cuma x pernah dapat peluang utk bermain dlm skuad utama jer. Setakat ini, Lazio, Parma dan Juventus menyatakan hasrat utk dapatkan dia.

Ironiknya, Chelsea plak tgh scouting seorng attacking midfielder dari Itali juga pemain Lazio, Cristian Ledesma. Bagaimana pun, Lazio mahukan  £15 juta terhadap mamat ni lantas mungkin membantutkan hasrat Chelsea. Maklumlah dah 28 thn. Xpe la, belum ada rezeki lagi. =)
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

GenGkey said...

borini player berbakat..
tp coach chelsea tak percaye kan player muda..

yo87 said...

ntah la..xpi mana2 kelab pun xsuka turun pemain dlm liga simpanan utk bermain dlm skuad utama. xpi ok ckit la musim ni Chelsea dah mula menyerap masuk pemain muda utk bermain bersama pemain senior dlm first eleven.

GenGkey said...

tp lau bro tengok cara anceloti..
die tak turunkan player muda melainkan benar-benar perlu..
cam sekarang ni..player utama injured baru yG muda dapat main..lau tak..memang hampeh..cam arsenal, diorang support player muda diorg tuk main game2 beso..
papepun..chelsea d hati ku..hehe..:D

yo87 said...

yg arsenal tu mmg xleh nafikan. mmg aku tabik spring kt wenger. walaupun semua pemain muda, diorng still top 3. x mcm man city.. LOL ;p

galileo said...

borini ak tgk berbakat...

tp mcm xsesuai main kat 1st team/epl...

fizikal kurang...

kene bg loan br ley tahu dia boleh main epl ke x...

ak rase lah...hehe

Related Posts with Thumbnails