09 December 2010

BRANISLAV IVANOVIC BUAT UGUTAN

Agen kepada pemain pertahanan Chelsea, Branislav Ivanovic, 26, mendedahkan yg client dia mungkin akan meninggalkan Stamford Bridge jika dia kembali ke posisi asalnya iaitu bahagian kanan jika Alex dah kembali beraksi. Jika diikutkan, pemain Serbia ini ada baki kontrak selama 1 thn setgh bersama Chelsea dan dikaitkan dgn kelab tersohor lain spt Inter dan Real Madrid. Agen Ivanovic, Dejan Joksimovic, bgtau yg Ivanovic sukakan posisi dia skrng ni. Dejan Joksimovic berkata :


"Dia suka bermain posisi centre-back namun sntiasa diletak di posisi right-back. Kami akan bercakap dgn Chelsea. Jika dia ditawarkan kontrak baru, kami akan berbincang ttg hal ini dan jika ada persetujuaan, dia akan sign kontrak tersebut."

Erm, dah pandai demand dah. Xpi dlm bolasepak bagus gak luah perasaan, sekurang-kurangnya coach tau apa kemahuan players. =)
Comments
4 Comments

4 fOOtbaLLcRaziEr's:

Skype Crew said...

tp best ape dia men bhgn kanan.. ak xsuka sgtla bosingwa men kanan.. jual sudaa..

Pemilik Blog said...

jual sudah... aku mmg bukan penyokong chelsea..

jom g blog aku http://blogmacammacamada.blogspot.com

yo87 said...

jual kt kelab bolasepak kelantan la sbb azizi mat rose dah blah. hehe

GenGkey said...

ivanovic ni bukan best sangat pun..
kalo nak blah silakan lah..
anceloti pun pernah ckp nak defender yG boleh menyerang..
kalo die main bek kanan pun bukan boleh menyerang pun..
rugi tu..

Related Posts with Thumbnails