16 September 2010

"YURI ZHIRKOV TIDAK AKAN TINGGALKAN CHELSEA" - ANCELOTTI


Carlo Ancelotti menolak dakwaan media yg pemain bek kiri Chelsea, Zhirkov akan tinggalkan the Blues pada musim depan. Zhirkov baru2 ini membuat kenyataan media yg dia akan pertimbangkan samada utk blah dari the Blues pada Januari depan. Zhirkov, nampaknya bergelut utk main dlm kesebelasan utama akibat pemain spt Malouda dan Ashley Cole tgh perform skrng ni. "Saya x perlu bercakap dgn dia ttg masa depan. Ini keranan masa dpn dia bersama Chelsea. Dia pemain yg bagus. Dia tahu benar kelab ini. Utk bermain, dia kena improve." jelas Ancelotti. Ancelotti turut jelaskan bhawa Zhirkov akan byk diturunkan musim ini sbb Chelsea byk wakil kejohanan lain. Ha, kan boss dah bg lampu hijau kt Zhirkov tu. Hehe =p
Comments
1 Comments

1 fOOtbaLLcRaziEr's:

biussaraf said...

bagus2....aku suke zhirkov ni...skill n rajin..versatile

Related Posts with Thumbnails