25 September 2010

"MENANG 2 GAME, KAMI SEMAKIN HAMPIR MENANG PREMIER LEAGUE" - FLO


Florent Malouda bgtau yg Chelsea dah bersedia utk buktikan yg mereka berada dilandasan utk kekalkan takhta Premier League dgn menewaskan Manchester City dan Arsenal. Setakat ni, the Blues dikatakan kurang mendapat saingan sbb hanya lawan pasukan2 bawahan spt West Bromwich Albion, Wigan Athletic, Stoke City, West Ham United dan Blackpool. "Org ramai masih x iktiraf kami sbb kami lawan pasukan bawahan. Namun, utk 2 perlawanan yg mendatang ini, ia merupakan satu ujian utk Chelsea." jelas Malouda. Erm, may best team's win. =)

p/s : "Flo" tu nama manja yg Anelka guna utk panggil Malouda. Haha ;p
Comments
2 Comments

2 fOOtbaLLcRaziEr's:

shunsuke said...

Ramai antara kita yg minat bola terutama EPL tp xtau pasal
fantasyfootball.Myb ada gak yg xminat bola n langsung xambil tahu pape
pasal bola

Fantasyfootball ni adalah pertandingan dimana kita buat team then
select player yg
kita suka n rasa bagus utk dreamteam kita.

Kat Malaysia pertandingan ni free xperlu bayar seposen pun utk
pendaftaran tp hadiah boleh tahan!



Antara fantasyfootball yg ada kat malaysia


http://fantasy.sports.mylaunchpad.com.my/
-hadiah bulanan RM3500
-overall RM15000
-anjuran maxis malaysia
Tp dah ramai yg join ni,so change nak menang pun nasib2 la..



Paling Baru yg ni...


http://fantasyfootball.dominos.com.my/invite.php?id=139


-hadiah bulanan stock pizza setahun
-overall RM10k
-anjuran damino pizza
yg bestnya,ramai yg xtahu fantasyfootball yg ni n yg join rata2 baru
nak cuba2..kira dorang ni sayur jer

dlm fantasy dominos ni gua ada buat liga ..We All Hate MUFC...(hahaha)


Note ! Utk yg berminat dpt info lain leh email gua n subject dlm email
sbg "Malaysia Fantasy Football"

Chelsea! Chelsea !!! Chelsea!!!

yo87 said...

nice. aku pun baru lam fantasy football ni. =)

Related Posts with Thumbnails