24 August 2010

DUNIA BARU CHELSEA - FLORENT MALOUDA


Florent Malouda bgtau bahawa Chelsea dah mempunyai “killer instinct”, dan percaya the Blues kini bermain Premier League dgn permainan yg menghiburkan. Pemain Perancis itu percaya yg Chelsea telah melonjak ke dimensi baru. "Ia sangat sukar utk difahami kenapa ramai org lebih memilih Arsenal dan Man United utk permainan cantik. Walaupun kami di atas Arsenal, org masih lagi bgtau Arsenal lebih bagus berbanding kami." jelas Malouda. Beliau gak bgtau dgn kemenangan besar yg Chelsea lakarkan, orang akan sedar dgn kualiti yg the Blues miliki. Hrm, pedulikan la..Malouda, yg penting musim ni lebih baik dari musim lepas. ;p
Comments
2 Comments

2 fOOtbaLLcRaziEr's:

sYafIkJacK said...

jangan berlagak sudah lah , risau gak nanti kalah malu . adoi !

yo87 said...

hehe, btol gak tu. bg aku, ni "mind game" jer. SAF mmg famous dgn percaturan minda ni. hehe

Related Posts with Thumbnails