04 July 2010

PERCATURAN MINDA SERGIO RAMOS


Bintang Real Madrid, Sergio Ramos, bgtau kt media yg bos baru mereka, Jose Mourinho akan cuba dapatkan Steven Gerrard dan Ashley Cole pada musim panas ini. Ramos, 24, yg bleh bermain centre-back atau full-back, bgtau yg pasangan ini mungkin akan mengikuti jejak langkah yg pernah Beckham serta Owen lakukan dahulu.

"Jika seseorng tu merupakn seorng pemain yg bagus di posisinya dan dia tidak bermain utk Real Madrid, ia adalah satu pembaziran." ujar Ramos. Mamat ni gak bgtau yg C.Ronaldo pernah bgtau kt dia yg Ashley Cole merupakan pemain pertahanan yg beliau sukar bolosi. Fuh, kaw2 ngamou ni. LOL ;p Utk Gerrard lak, Ramos harap masalah kewangan serta kemerosotan yg dialami oleh Liverpool akan membuatkan Gerrard berhijrah ke Bernabeu.

Adakah Ashley Cole akan pilih Real Madrid? Sama2 lah kita tunggu kesudahannya. Ape pun, sentiasalah update ngn footballcrazie. Well, it's all about Chelsea FC. ;p
Comments
2 Comments

2 fOOtbaLLcRaziEr's:

R.K said...

ashley dah taknak main kat england , rasanya memang akan pergi RM kot .
dan ya , CR memang pernah cakap yang AC adalah defend paling kental die pernah nak lolos .
sayang sekali , kita akan kehilangan AC .

yo87 said...

biar lah hilang, bg peluang kt pemain akademi lak. watpe simpan klu hati berbelah bagi. mcm C.ROnaldo kt man u dulu gak, Rm nk beli xpi SAF xnk lepas lagi..

Related Posts with Thumbnails