02 July 2010

PEMINAT CHELSEA SELURUH DUNIA BERGEMBIRA ;)


Pemain sayap Chelsea, Florent Malouda telah nyatakan keutamaan utk membawa Chelsea selaku juara sekali lagi uthk musim depan. Namun, Malouda turut terkilan sbb Joe Cole telah disingkirkan. Sumber menyatakan yg Joe Cole tgh dlm proses ke Arsenal.

Malouda bgtau yg peminat Chelsea diseluruh dunia akan gembira sbb dpt menyaksikan pemain muda bermain utk the Blues musim depan. Bekas pemain Lyon itu percaya kelab mahu menggilap bakat serta memberi peluang kepada pemain pelapis utk berjaya spt Gael Kakuta, Fabio Borini, Jeffrey Bruma dan Patrick van Aanholt.

"Saya rasa peminat mahukan nama2 besar dan itu adalah normal. Saya tahu yg kelab ada strategi utk meningkat. Saya harap pemain muda ni diberi peluang utk menyarung jersi Chelsea di pentas utama." tambah Malouda. Hrm, footballcrazie pun x sabar nk tgk pemain muda ni turun beraksi. Sblum ni byk pengurus kelab lain bgtau Chelsea berjaya sbb ada pemain senior. Harap pemain muda ni boleh buktikan yg tohmahan mereka adalah salah sama sekali. ;)
Comments
4 Comments

4 fOOtbaLLcRaziEr's:

xukee said...

Joe Cole the new GOONERS? Interesting.

yo87 said...

yup, this would be interesting to watch Joe Cole against his former's club. LOL ;p

suhaisweet said...

Nice..very nice..Don’t miss my latest..very useful Check Here

shunsuke said...

Ramai antara kita yg minat bola terutama EPL tp xtau pasal
fantasyfootball.Myb ada gak yg xminat bola n langsung xambil tahu pape
pasal bola

Fantasyfootball ni adalah pertandingan dimana kita buat team then
select player yg
kita suka n rasa bagus utk dreamteam kita.

Kat Malaysia pertandingan ni free xperlu bayar seposen pun utk
pendaftaran tp hadiah boleh tahan!



Antara fantasyfootball yg ada kat malaysia


http://fantasy.sports.mylaunchpad.com.my/
-hadiah bulanan RM3500
-overall RM15000
-anjuran maxis malaysia
Tp dah ramai yg join ni,so change nak menang pun nasib2 la..



Paling Baru yg ni...


http://fantasyfootball.dominos.com.my/invite.php?id=139


-hadiah bulanan stock pizza setahun
-overall RM10k
-anjuran damino pizza
yg bestnya,ramai yg xtahu fantasyfootball yg ni n yg join rata2 baru
nak cuba2..kira dorang ni sayur jer

dlm fantasy dominos ni gua ada buat liga ..We All Hate MUFC...(hahaha)


Note ! Utk yg berminat dpt info lain leh email gua n subject dlm email
sbg "Malaysia Fantasy Football"

Chelsea! Chelsea !!! Chelsea!!!

Related Posts with Thumbnails