10 June 2010

"BALLACK TERKEJUT" - AGEN

Michael Ballack sgt terkejut dgn keputusan yg Chelsea ambil iaitu mengabaikan dia dari terus beraksi kt Stamford Bridge. Ballack, 33, akan meninggalkan Stamford Bridge slpas 4 thn berada di sana. Ballack kini kuat dikaitkan samada berhijrah ke kelab Arab atau ke Real Madrid. Agen Ballack, Michael Becker bgtau yg Chelsea tdk berhubung ngn Ballack dah 3 bln.

Manakala pengurus pasukan Jerman, Joachim Low berkata yg dia pernah berborak ngn Ballack. Ballack bgtau yg byk kelab dari pelbagai liga berminat ngn beliau. Namun, dia mahu beraksi utk tahap tertinggi lam 2-3 thn lagi.

Hari tu, baru jer aku wat analisis yg Chelsea mungkin kekalkan Ballack kt entri ni. Hrm, mungkin pasni tempat Ballack bakal digantikan oleh Bastian Schweinsteiger. Org Jerman gak tu. hehe ;p
Comments
6 Comments

6 fOOtbaLLcRaziEr's:

cheximm said...

aku tak terkejut tp aku terkilan..eceh ;p

yo87 said...

pompuan terkilan sbb player handsome kluar Chelsea, tu jer. hehe. klu torres masuk, mesti ramai pompuan sokong Chelsea. LOL ;p

zee said...

..........

ish!tapi ape2 pun, ballack tetap di hati

cheximm said...

agak ar. aku anti torres. haha. aku terkilan sebab ballack ar yg bawak aku ke dunia the blues..lalala~

Bola Lisut said...

x pa...ballack dah tua...bg msk yg muda plak...

DnNCrew said...

hahaha..padan muke ballak..

Related Posts with Thumbnails