03 May 2010

SIR ALEX FERGUSON KECEWA DGN GERRARD


Nampaknya SAF dah luahkan perasaan terkilan beliau sbb gol pemberian Gerrard smlm. Sbb lepas gol tu Chelsea terus bangkit dan mula dapat rentak. Dia bgtau yg hantaran ke belakang dari Gerrard tu mmg mmberi kelebihan utk Chelsea mnjaringkan gol. Man Utd kini hanya dibezakan 1 mata ngn Chelsea. Dia berharap yg Man Utd menang lawan Stoke City dan dlm masa yg sama Wigan seri atau menang ngn Chelsea. SAF pun akui bnda tu mmg jarang berlaku xpi die tekankan yg football tu mmg crazie. Ape2 pun leh terjadi. Hrm... jgn kene kat Man Utd balik sudeh. hehehehe
Comments
2 Comments

2 fOOtbaLLcRaziEr's:

hafizazmi17 said...

glory2 man utd!
hope chelsea kalah or seri..
follow u!

yo87 said...

hehe.. xpi cam xjadi gitu jer. hehe

Related Posts with Thumbnails