29 April 2010

LIVERPOOL MUNGKIN DALAM DILEMA


Liverpool mungkin berada dlm situasi dilema jika skuad Liverpool berjaya kalahkan Chelsea di Anfield. Ini krn, jika Liverpool mng, Man Utd akan jadi kegemaran ramai utk julang trofi BPL musim ni sama dgn rekod Liverpool iaitu 19 kali. Huish, byk giler. hehe . Rooney sempat bgitau yg Liverpool xkan bg Chelsea mng lam perlawanan tersebut. Nmpak sgt Rooney pun dah join sekaki ngn SAF main percaturan minda. hehehe
Comments
2 Comments

2 fOOtbaLLcRaziEr's:

INDRA QIRANA said...

hermmm Manchesto tu akan menang 19 kejuaraan liga meninggalkan liverpool dengan 18 kejuaraan

Liverpool tak perlu simpan player untuk game denagn Chelsea pasal Liverpool jumpa Atletico malam ni he he

http;//rabunmerah.blogspot.com/

yo87 said...

hehehe, liverpool dah 19. klu die bg man u mng. nnti sama la rekod. hehe

Related Posts with Thumbnails