19 April 2010

JOHN TERRY HILANG SABAR


Korng ingt lagi x gmbr kt atas tu. Sbb tackle gitu la John Terry dpt kad raya merah. Ancelotti dah bgtau kt skuad die mse Tottenham dah mndahului 2 gol agar jgn panik, tetapi Terry dah hilang kawalan kot mase tu sbb satu demi satu asakan kne bertahan. Manakala Chelsea lak asyik kantoi bwa bola kt tgh padang. Ancelotti pertahankan tindakan Terry dgn bgtau yg die juga pernah bermain bolasepak profesional dulu, dan kadang2 pemain hilang pertimbangan bila cemas. So, gitu la yg berlaku terhadap kapten ni. Well, football tu kdg2 leh wat jd crazie.

Pape pun, pasni kne mng baki 3 perlawanan lagi. Aku dah xsnggup post kekalahan Chelsea kt footballcrazie. hehe =p

Comments
3 Comments

3 fOOtbaLLcRaziEr's:

shafiq said...

Chelsea boleh lagi menang epl kalau menang lagi baki 3 game.. game liverpool la payah skit.. harap tottenham boleh kalahkan man utd mgu dpan..huhu..

yo87 said...

tu la pasal, harap Tottenham bawa smngt mase menang lawan Arsenal dan Chelsea ke Old Trafford nnti. Klu, ngn Chelsea pun leh mng, xkn ngn Man Utd xleh. hehe

Anonymous said...

oi oi liverpoooool...

Related Posts with Thumbnails