23 April 2010

CHELSEA DIKAITKAN DENGAN PENYERANG BRAZIL


Siapa x kenal Pato? Aku main PES pun suka pilih die. Begitu jugalah dgn Chelsea. Kali ni Pato mungkin akan dijual sbb AC Milan bgtau yg sumber kewangan diorng x power utk tampung nama2 besar tmbahan pula prestasi AC Milan yg merudum sejak Kaka dah keluar. Kaka kluar pun sbb AC Milan x mampu byr gaji die. Bila dgr jer ttg penjualan Pato, nama Chelsea terus disebut sbg calon no.1 untuk dptkan die tmbahan pula bos lama die, Ancelotti tgh urus Chelsea skrng ni.

Bagi aku, bnda ni khabar angin belaka dan hanya mampu disahkan bila sign kontrak. Teringat gak ttg Robinho dulu, Chelsea dah siap bersedia dah nk smbut kehadiran Robinho kt Stamford Bridge. Last2 mamat tu pi kat Man City. Skrng ni, amik ko. Dah kne karma. Ko lak dijual sbb x perform. hehehe
Comments
2 Comments

2 fOOtbaLLcRaziEr's:

INDRA QIRANA said...

adoi banyak player teror teror ni bukan bleh tukar arah tak best gak akhirnya..termasuklah kaka yang agak kelakar di real madrid

yo87 said...

erm, kena balance.

Related Posts with Thumbnails